https://koukoutsi.cms.webnode.se/
Nya projekt väntar.........
Nya projekt väntar.........
Ny utmaning    Kul
Ny utmaning Kul

Jag, Agneta Tzanakis,  är en tjej på  70 år och jag är för nyfiken för att inte sysselsätta mig med något. Så för mig var det naturligt att starta eget när jag och maken Vaggelis av olika skäl avslutade vårt kära arv : GLYKERIA, som med stor respekt sköts av våra barn. Hotellet drivs av Nikos Tzanakis (utb, inom management) Som gjort en fantastisk modern renovering av rum med omnejd. Restaurangen drivs av Michalis Tzanakis (kockutbildad på "Le Monde" i Aten. ) Där har under de senaste 10 åren  skett en otrolig förändring till det bättre. Dottern har tagit en paus och har fullt upp med 3 barn m.m   

Startade mitt eget företag 2012 vilket var helt underbart och jag njuter varje sekund. Har lärt mig massor. En del som jag inte klarar av är redovisning. Siffror är inte min starka sida. Den biten har jag överlåtit till en underbar revisor. Jag har lärt mig otroligt mycket mer om olivolja än jag redan visste. Jag har trots allt plockat oliver i mer än 15 år. För mig är det viktigt att arbeta med det som jag uppskattar och kan representera. Därför kallar jag min olivolja för " Ärlig ,kallpressad extra jungfruolja" Min honung är också en produkt som också är ärlig. Den bildas av bin som befinner sig bland timjan buskar, vilket det vimlar av på Kreta. Det är eära för mig att kunna presentera den som är en produkt av 3.e generationen bi-odlare. Det som jag trivs mest med är att vara kreativ vilket jag får möjlighet till här. Hemsidan har jag gjort på egen hand vilket är en utmaning. Alla trevliga människor jag träffat genom detta beslut att göra något jag aldrig tidigare gjort. Underbart roligt och stimulerande.

MITT BESLUT FÖR 2023

Nu har jag tagit ett beslut att avsluta mitt företag. Har lärt mig mycket och haft väldigt roligt på vägen, (utom bokföringen, vilken plåga.....) Mmen min fina "Åsa" har tagit över den biten. Har deltagit i marknader i regn och rusk och vackraste solsken. Har frusit fötterna av mig på julmarknader. Har fått en inblick i `knallarnas`vardag. En fantastisk erfarenhet. Har fått fina vänner i Karlstads bästa Handelsträdgård där jag fått den äran att vara en del av ett sammanhang. Jag tänker nu ägna mig åt annat som jag vill lära mig och hinna njuta av.Tack alla mina fina kunder för dessa år. Att leverera till er har varit en fröjd. Från Tyresö till Dalarna. 

https://koukoutsi.cms.webnode.se/